Business Central proizvodnja proizvodna dokumentacija nadogradnja custom proširenje

Automatsko popunjavanje lokacija na radnim nalozima

Ubrzajte definiranje proizvodne dokumentacije

Ovo proširenje Microsoft Dynamics 365 Business Central sustava razvili smo kako biste mogli u par minuta definirati način na koji se popunjavaju lokacije na recima izlaza i recima komponenata radnih naloga svih statusa. U par klikova odredite pravila za popunjavanje lokacija ovisno o kategoriji artikla.

Odredite pravila u par klikova

Naša nadogradnja za popunjavanje lokacija na radnim nalozima poslovnog sustava Microsoft Dynamics 365 Business Central omogućuje definiranje pravila za automatski unos lokacija prilikom kreiranja radnih naloga svih statusa. Ova nadogradnja potpuno je integrirana sa standardnim funkcionalnostima Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP-a, kao što je kreiranje radnih naloga pomoću radnog lista planiranja ili iz prodajnog naloga.

Business Central nadogradnja za upis lokacija radnih naloga
Sva pravila za popunjavanje lokacija radnih naloga definiraju se na jednom mjestu. Lokacije izlaza i komponenata popunjavaju se prilikom kreiranja ili osvježavanja radnog naloga ovisno o odabranoj kategoriji artikla. Ukoliko u praksi trošite sirovine za isti stroj sa više skladišta, jednostavno možete podesiti pravila koja će omogućiti automatski zapis različitih skladišta za istu proizvodnu operaciju.
Lokacije na komponentama mogu se zadati i u ovisnosti o izlaznoj lokaciji, što znači da za iste kategorije artikala možete definirati drugačije lokacije trošenja sirovine ovisno o tome na koje skladište predajete artikl s retka radnog naloga.
Osim lokacije, možete zadati i skladišni regal koji će se zapisati u radni nalog, za maksimalno ubrzavanje izrade dokumenta.

Slobodno nam se javite!

Imate dodatnih pitanja ili nedoumica? Rado ćemo Vam pomoći!

© Copyright 2022. BizConPro d.o.o. Sva prava pridržana.
BizConPro d.o.o. | OIB 53364948594 | Puni naziv: BizConPro društvo s ograničenom odgovornošću za savjetovanje i računalne i srodne usluge | Matični broj subjekta (MBS): 081332276 | Trgovački sud: Trgovački sud u Zagrebu | Temeljni kapital društva: 20.000,00 HRK u cijelosti uplaćen | IBAN: HR5123400091111096190 | SWIFT: PBZGHR2X | Naziv banke: Privredna banka Zagreb d.d. | Adresa banke: Radnička cesta 50, HR-10000 Zagreb