ERP za mala i srednja poduzeća. Moderan ERP

Poslovni sustav Microsoft Dynamics 365 Business Central

Jedno rješenje za sve poslovne potrebe

Centralizirajte podatke pomoću kojih donosite poslovne odluke ERP rješenjem Microsofta, vodećeg proizvođača softvera u svijetu.
Microsoft Dynamics 365 Business Central, nasljednik Navision ERPa, omogućuje povezivanje podataka i informacija između svih sektora poduzeća, kao i jednostavnu integraciju sa specijaliziranim softverskim rješenjima. Ovaj ERP implementiran je u više od 100.000 poduzeća i preko 30 zemalja diljem svijeta. 

Provjerite što možemo učiniti za Vas primjenom odgovarajućih informatičkih alata i tehnologija.

Kako možemo unaprijediti Vaše poslovanje?

Ujednačavanje poslovne prakse

Uvodimo učinkovite i transparentne poslovne procese u sve sektore poduzeća. Povećajte produktivnost i kontrolu poslovnih procesa.

Sveobuhvatno modularno rješenje

Koristite samo module poslovnog sustava koje trebate, a broj korisnika jednostavno prilagođavate stvarnim potrebama na mjesečnoj razini.

Jednostavna integracija

 Brzo i jednostavno integriramo vanjske aplikacije pomoću web servisa i predefiniranih API-ja. Višejezičnost Business Central sustava omogućuje povezivanje Vašeg poslovanja.

Svi uređaji i platforme, gdje god

Moderno web sučelje u kombinaciji s ERP-om u oblaku omogućuju dosljedno iskustvo na računalu, tabletu i mobitelu, gdje god bili. Koristite Business Central sa Win, Android ili iOS sustavom.

Integracija s Microsoft Office

Jednostavno prebacite podatke iz Business Central sustava u Word ili Excel i pregledajte podatke o poslovnom partneru u Outlooku kada vas kontaktira e-mailom.

Izvještavanje

Business Central ćemo podesiti tako da dobijete sve informacije potrebne za učinkovito upravljanje poslovanjem. Integriramo Business Central s Microsoft PowerBI alatom za jednostavnu prilagodbu izvještaja i njihov pregled na svim uređajima.

Prilagodba lokalnim propisima

Razvili smo nadogradnje Business Central sustava koje omogućuju poslovanje u skladu sa zakonskim propisima Republike Hrvatske i jednostavnije izvršavanje svakodnevnih zadataka.

Primjena najbolje prakse

Kao internacionalno ERP rješenje, Business Central koristi provjerenu poslovnu praksu. Koristeći fleksibilnu arhitekturu Business Central ERP-a, prilagođavamo ga specifičnostima Vašeg poduzeća.

Primjenjujemo provjerenu metodu implementacije

Microsoft SureStep je dokazana metodologija koja daje standardizirani pristup projektu, a sastoji se od sljedećih koraka:

1

Definicija

Definicija je korak koji se provodi u pre-sales fazi projekta. Cilj ove faze je definirati doseg i budžet projekta, s posebnim naglaskom na integracije s vanjskim sustavima. 
2

Analiza

Faza analize podrazumijeva izradu fit-gap dokumenta za svaki modul. To znači da se Vaš svaki poslovni zahtjev uspoređuje sa standardnim funkcionalnostima Business Central ERP-a, kako bismo znali postoji li potreba za prilagodbom Business Central sustava specifičnostima vašeg poslovanja.
3

Dizajn

U fazi dizajna izrađujemo i usuglašavamo dokumente dizajna za svaki modul, koji opisuju na koji način će svaki modul funkcionirati. Osim toga, radimo i specifikaciju eventualnih prilagodbi Business Central sustava, kao i scenarije za testiranje.
4

Razvoj i testiranje

U ovoj fazi izgrađujemo i konfiguriramo Business Central prilagođen poslovanju Vašeg poduzeća. Osim toga, provodimo testiranje dodatnih zahtjeva i edukacije ključnih korisnika.

5

Uvođenje

Faza uvođenja označava tranziciju na novi poslovni sustav: izrađujemo produkcijsku okolinu, radimo završnu migraciju podataka i provjeravamo jesu li svi korisnici spremni za samostalno korištenje Business Central ERP-a. Provodimo integracijsko testiranje kako bismo potvrdili da su zadovoljene sve poslovne potrebe Vašeg poduzeća.

6

Produkcija

Samostalno korištenje Business Central poslovnog sustava. U ovoj fazi definiramo trajanje i opseg Vaših potreba za on-site i udaljenom podrškom. Zatvaramo projekt implementacije i počinjemo s neprekidnim procesom unaprjeđenja procesa i funkcionalnosti poslovnog sustava, ovisno o rastu i potrebama Vašeg poduzeća.

Proširenja standardnih funkcionalnosti

Razvili smo vlastite module koji unapređuju standardne Business Central funkcionalnosti i omogućuju poslovanje u skladu s lokalnim zakonodavstvom
Business Central nadogradnje proširenja proizvodnja
Automatski upis skladišta na radne naloge

Ovom nadogradnjom omogućujemo jednostavnu definiciju načina na koji se automatski popunjavaju skladišta i skladišni regali na radnim nalozima svih statusa. Preuzmite s Microsoft AppSource.

ERP maloprodaja Business Central maloprodaja modul maloprodajni
Maloprodajni modul

Integrirajte vaše maloprodajno poslovanje s Business Central sustavom pomoću sveobuhvatnog maloprodajnog modula.

Business Central lokalizacija lokalizacijski paket Hrvatska HR
Lokalizacijski paket za Republiku Hrvatsku

Naš lokalizacijski paket omogućuje poslovanje u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, detaljan pregled svih transakcija, elektroničku komunikaciju s upravnim tijelima, kao i jednostavnu realizaciju svakodnevnih poslovnih aktivnosti koje su uobičajene za naše područje.

Želite isprobati Business Central ERP?

Odabir odgovarajućeg ERP rješenja nije nimalo jednostavan zadatak - mi to razumijemo. Je li Business Central ERP koji zadovoljava Vaše poslovne potrebe najbolje ćete saznati ako vidite kako radi u praksi. Zato iskoristite mogućnost rada u Business Central poslovnom sustavu u okruženju koje poznajete, prije nego se odlučite na kompleksan korak implementacije ERP sustava.

Kako to funkcionira?

1

Popunjavanje migracijskih tablica

Dogovaramo osnovni set vaših podataka koji ubacujemo u Business Central: artikle, skladišta, kupce, dobavljače, proizvodne sastavnice i postupke - sve što vam je potrebno za poznato poslovno okruženje. Poslat ćemo vam Excel tablice koje trebate popuniti, a ostatak prepustite nama. Postupak migracije podataka tipično traje 10-ak dana.
2

Ponuda

S obzirom na Vaše želje i potrebe, dogovorene podatke za migraciju i opseg funkcionalnosti Business Central ERPa koji želite vidjeti, šaljemo vam ponudu za ukupni iznos probe Business Central sustava. Na taj način unaprijed točno znate uz koji iznos možete vidjeti kako funkcionira Business Central s Vašim podacima.
3

Radionice uživo

Zajedno s Vama prolazimo poslovne procese koji Vas interesiraju - bez izmišljenih podataka, cijelo vrijeme radimo s vašim stvarnim podacima, i odmah možete vidjeti kako Business Central funkcionira u vašoj poslovnoj svakodnevici.
On-line materijali za Business Central

Želite saznati više o Business Central ERP sustavu?
Pogledajte UseDynamics vodič

Slobodno nam se javite!

Imate dodatnih pitanja ili nedoumica? Rado ćemo Vam pomoći!

© Copyright 2022. BizConPro d.o.o. Sva prava pridržana.
BizConPro d.o.o. | OIB 53364948594 | Puni naziv: BizConPro društvo s ograničenom odgovornošću za savjetovanje i računalne i srodne usluge | Matični broj subjekta (MBS): 081332276 | Trgovački sud: Trgovački sud u Zagrebu | Temeljni kapital društva: 20.000,00 HRK u cijelosti uplaćen | IBAN: HR5123400091111096190 | SWIFT: PBZGHR2X | Naziv banke: Privredna banka Zagreb d.d. | Adresa banke: Radnička cesta 50, HR-10000 Zagreb